Bygg en pool i sommar

Bygg en pool i sommar

Allt fler väljer att installera en bassäng att bada i, ensam för simtag eller med hela familjen under heta sommardagar. Har du en swimmingpool kan du bada hemma närhelst du vill.

 

poolSommaren är mitt över oss och det är många som inte skulle tacka nej till ett svalkande dopp i en pool. I en artikel i Dagens Industri går det att läsa om hur allt fler väljer att bygga pool och att marknaden ständigt växer. Det i poolen hela familjen kan umgås och göra något tillsammans under varma, solstinna dagar. Dessutom är det en plats där ingen kan hålla på med telefonen, något som gör att man blir mer närvarande och kan njuta till fullo.

 

Vad för form vill du ha?

Det finns många olika pooler att välja på, allt från ovala till avlånga, fyrkantiga och runda. Den rektangulära är en klassisk och tidlös form som passar väldigt många, en oval är däremot väldigt charmig. Mer tips på olika poolsorter går det att läsa om i denna artikel i Expressen Leva & Bo. För den som vill ha ett lite annorlunda hus med en häftig stor pool är tipset att kolla in Jon Olssons lysxhus i Marbella som nu är uppe för försäljning, dock fr 16,3 miljoner kronor.

 

Poolen har blivit mer tillgänglig, vanliga människor har råd. Du kan välja poolen istället för utlandssemestrarna, båten eller badrumsrenoveringen – Göteborgs-Posten

 

Det är viktigt att köpa en variant som verkligen håller länge, detta så att du som köpare kan få riktig valuta för pengarna, även om du i framtiden skulle sälja huset. Det blir dyrare att bygga en swimmingpool om du måste spränga bort sten för att kunna installera den, något som är värt att kolla upp innan du sätter igång.