Markiser till sommaren

Markiser till sommaren

Det är inte långt kvar till sommaren är här med en massa härliga soltimmar. Men den som inte har markiser på sina fönster kan kanske behöva ta en funderare på det innan solens hetta värmer upp hela hemmet.

I Aftonbladet kan man läsa att den som väntat på sol och värme den här veckan får vänta till helgen. Både sol och vårvärme kommer nämligen på lördag och graderna kan gå upp till mellan tio och tolv. Solchanserna blir allra störst längs med kusterna men även inlandet får se en del sol. Om man frågar meteorologerna om det börjar bli sommarväder får man dock svaret att det kommer att dröja och att det istället är vårväder med växlande temperaturer och solchanser som gäller.

Markiser till sommarsolen

Men även om sommaren inte riktigt är här än får vi alltså en hel del sol och i och med det är det nog många som funderar på att investera i markiser som kan hålla den starka vårsolen ute. Om man är ute efter snygga markiser och kanske till och med vill ha dem uppsatta kan man googla på snygga markiser i Stockholm, eller var man nu befinner sig. Får man hjälp att sätta upp sina markiser kan man även få hjälp att välja rätt. Det är nämligen lite av en djungel när det kommer till markiser och man måste tänka både på det ena och det andra. I Svenska Dagbladet kan man läsa att det finns en massa nya markiser på marknaden som gör både det ena och det andra.

Billigare på hösten

Den som vill köpa markiser till det allra billigaste priset väntar med fördel till hösten eftersom det då är lågsäsong för just markiser.

”Rätt säsong att köpa markiser är nu på hösten. Då är priserna ofta lägst eftersom säsongen då solen står som högst på himlen och markiser behövs är över.” Läs mer.

Problemet med att vänta till hösten är dock att man får gå hela sommaren utan markiser om man inte redan har dem och det kan nästan vara helt outhärdligt. Därför är det en fråga om vad man är villig att betala för att få lite skön skugga.