Snygga till badrummet utan renovering

Snygga till badrummet utan renovering

Att renovera sitt badrum är det många som är sugna på nu till sommaren då tid och ork finns i överflöd, men vad många kanske inte tänker på är att det faktiskt är möjligt att förnya sitt badrum utan större ansträngning utan genom att göra om i inredningen – något som går alldeles utmärkt att göra även med små medel.

”Förvandla badrummet med små medel i stället som en ny kran eller ett nytt handfat. Nu går det dessutom fort då man kan sitta hemma och inspireras och klicka hem produkter som man får hemlevererade direkt till dörren” läs mer här.

Tidigare harhandfat badrum vi skrivit om hur man på enkelt sätt kan renovera badrummet när man känner för att förnya eller förändra, men i och med att reglerna för ROT-avdraget nyligen ändrats kanske alla inte har råd med en totalrenovering. Men det är inget att bry sig om. Precis som citatet ovan avslöjar är det nämligen högst möjligt att faktiskt göra om badrummet endast och enbart genom inredning. Och det är enkelt också. Söker man till exempel en lyxigare känsla handlar det mycket om färg och material, och ett tips för den som söker lyx är att snegla lite på blandare i mässing eller rosé istället för den klassiska metallic som blandare vanligtvis är i. Det gör att rummet genast känns något dyrare, och om du dessutom kompletterar denna look med att sätta lejonfötter på badkaret i samma ton eller byter ut badrumsskåpet mot en väggspegel får du genast en dyrare och mer exklusiv feeling i ditt badrum.

Det handlar om detaljer

Att det handlar om detaljerna är ett som är säkert, speciellt när det kommer till att göra om hemma i badrummet. Något som bland annat inredningsmagasinet Elle Decorations tipsar om i samma artikel som citatet kommer från är att våga vara dramatisk. Och dramatisk är du genom att våga använda svarta inredningsdetaljer, eller varför inte vara så modig att till och med måla badkaret svart? Du bestämmer själv, men kom ihåg att våga testa och vara fashion forward i din inredning – saker du kanske normalt inte har i badrummet såsom en golvkandelaber kanske är helt rätt för ditt badrum.